websikehealthcheck

Balance test

Balance test

A norvég VITAS Analytical Services anonim módon végez elemzést 11 különböző zsírsav százalékos tartalmára vonatkozólag. Ezek együttesen a vérben található zsírsavaknak hozzávetőleg mintegy a 98%-át teszik ki.
A kapott értékek a vérsejtek élettartamával megegyező hosszúságú időszak, vagyis a legutóbbi 120 nap étrendjét tükrözik. Az eredményt nagyjából 10-20 nap elteltével teszik közzé egy weboldalon, amelyet szakértőink segítenek telefonon kielemezni kizárólag azoknak, akik nálunk igényelték a vértesztet.

44 900 Ft

Kategória:
Temesvári Richárd
Mindig érdekelt, hogyan lehet az ember problémáit természetes eljárásokkal javítani. Nem vagyok egy “gyógyszerszedő” típus, mindig a megelőzésre helyeztem a hangsúlyt saját magam és családom életében is. Van azonban, hogy egyes bajok akkor is megtalálnak, ha igyekszem a lehető legjobban vigyázni magamra. Ilyen a szénanátha is. Ezért kezdtem el foglalkozni olyan otthon alkalmazható kezelés felkutatásával, ami segít elviselhetőbbé tenni a nyomasztó tüneteket úgy, hogy nem okoz semmilyen mellékhatást. Ez ihlette a blogomat is. Bízom benne, hogy sok embernek segíthetek vele.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TELEFONOS RENDELÉSHEZ VAGY SZAKÉRTŐI TANÁCS KÉRÉSÉHEZ KOPPINTSON A TELEFONSZÁMRA

+36204110765