websikehealthcheck

Szénanátha kezelése

Fényterápiával a szénanátha tünetei ellen – hatásos módszer, vagy felháborító átverés?

Fényterápiával a szénanátha tünetei ellen - hatásos módszer, vagy felháborító átverés?

Nyilvánvaló, hogy nekünk, allergiásoknak megoldást kell találnunk a kellemetlen tünetek kezelésére, amit az iparág képviselői néha ki is használnak. Míg néhány éve csak az orvosra hallgattunk ilyen esetben, mára egyre többen fordulnak a természetes – vagy annak beállított – gyógymódok felé.

Az egyik ilyen ígéretes alternatív kezelés: a fényterápia.

De az egész csak “parasztvakítás” vagy van tudományos alapja és tényleg hatékony, biztonságos módszerről beszélhetünk?

“Pesszimista szakértők azt állítják, hogy 30 év múlva minden 2. ember valamely allergiás tünettől szenved majd.” – írja Lóránth Ida a weborvos.hu-n közölt egyik cikkében.

Az allergiás megbetegedések egyértelműen összefüggésbe hozhatók a környezetszennyezés mértékével, illetve az életmódbeli tényezőkkel…

A statisztikák adatai azt mutatják, hogy a különféle légúti allergiák jelentkeznek leggyakrabban, valamely környezeti tényező hatására (pollen, poratka, állatszőr…stb.). A 20. században még elég ritkának számított az allergia, szinte lakosság 1%-a sem szenvedett tőle. Sajnos napjainkban ez az arány tényleg elképesztő méreteket öltött.


Legjellemzőbb allergiás tünetek…

…a tüsszögés, orrfolyás, orrdugulás, orrviszketés, szemviszketés, könnyezés.

Általában a pollenek megjelenésével egyidejűleg jelentkeznek ezek az allergiás tünetek, azonban vannak olyan krónikus allergiások, akiknél a tünetek egész évben kisebb-nagyobb mértékben jelen vannak.
A tünetek rendkívüli módon rontják az életminőséget, zavaró hatással vannak a munkavégzésre, a pihenésre és a mindennapi tevékenységekre.

...a tüsszögés, orrfolyás, orrdugulás, orrviszketés, szemviszketés, könnyezés. Általában a pollenek megjelenésével egyidejűleg jelentkeznek ezek az allergiás tünetek,

 A tünetek kezelése egyre szerteágazóbb…

Manapság számtalan készítmény áll rendelkezésünkre az allergiás tünetek csökkentésére, azonban hatékonyságuk személyenként is eltérő lehet.

hagyományos gyógyszeres kezelések helyett sokan már az természetes megoldásokat keresik, hogy enyhítsék a bosszantó allergiás tüneteket

A gyógyszerek és a legerősebb szteroidos szerek alkalmazásától a betegek egyre nagyobb része tart, hiszen köztudott, hogy rendkívül sokféle mellékhatás jelenhet meg.

A hagyományos gyógyszeres kezelések helyett sokan már az természetes megoldásokat keresik, hogy enyhítsék a bosszantó allergiás tüneteket.

Ki teákat iszik, ki a természetgyógyászokhoz megy, és vannak akik otthoni kezelési megoldásokat keresnek. Mindegyik megoldásnál találunk etikus szolgáltatókat és sajnos a betegeken nyerészkedőket.

Így van ez a legújabb módszereknél is.

Hazánkban is elérhetőek már a fényterápiás eszközök…

…amelyek speciális vörös fényt bocsátanak ki. Tökéletesen illeszkednek az orrba, hiszen a kezelés a orrnyálkahártyát célozza meg és itt fejti ki jótékony hatását. Pár perc használat után a készülék jellemzően magától kikapcsol és kész is egy otthoni szénanátha kezelés.

De tényleg hatásos, vagy csak szórakoztatjuk magunkat, ha ehhez nyúlunk?

Lássuk mit mondanak a klinika vizsgálatok…

A fényterápiás készülékek hatásosságának bizonyítására különböző klinikai vizsgálatokat végeztek.
Lóránth Ida cikkében részletesen kitér a kísérletre és érdekes adatokkal is szolgál. Cikkét elolvashatja Ön is ITT.

A vizsgálat eredményei egyértelmű enyhülést mutattak a fennálló allergiás tünetekben.

Egy 0-10-ig terjedő életminőség skálán a tesztelők értékei a kezdeti 4,5-ről 7,5-re emelkedtek, a tünetsúlyosságban pedig 6,5-ről 2,5-re csökkent a tesztelők között adott pontszám. Természetesen a vizsgálatban alkalmaztak kettős vak módszert, amely arról szól, hogy vannak akik csak piros fényű “játékszert” kaptak és voltak, akik a valódi, szűk spektrumú vörös fényt kibocsátó fényterápiás eszközt.

Bionette vélemények: használ ez a kütyü, vagy átverés?

Tehát klinikai vizsgálat egyértelműen igazolta, hogy a valódi eszközt kapó allergiás betegek valódi javulást érzékeltek…

…és azt is bizonyította ezzel, hogy nem átverésről van szó. A megfelelő orvostechnikai minősítéssel rendelkező eszköz hatékonyan teszi a dolgát és segíthet az allergiás tünetek kezelésében. De hogyan is működik a fényterápia?

a készülék speciális fénye gátolja a gyulladást okozó szabadgyökök termelődését, valamint a hisztamin felszabadulását. Megnyugtatja az orrnyálkahártyát, “lehúzza” a duzzanatot és így megnyílnak a légutak.

Ha hétköznapi nyelven akarjuk megfogalmazni, akkor a készülék speciális fénye gátolja a gyulladást okozó szabadgyökök termelődését, valamint a hisztamin felszabadulását. Megnyugtatja az orrnyálkahártyát, “lehúzza” a duzzanatot és így megnyílnak a légutak.

Ehhez azonban fontos, hogy a klinikailag igazolt hatékonyságú, eredeti eszközöket vásároljuk meg, mint amilyen a Bionette készülék is.

Sajnos a Google keresőjében könnyen találhatunk pl.: Bionette képpel rendelkező de más névre keresztelt hamis eszközöket, vagy egészen hasonló kinézetű termékeket, amelyek etikátlanul a „Bionette utódjának” tüntetik fel magukat. Vásároljon körültekintően…
Mutatjuk, hogy hogyan.

Ha biztosra szeretne menni, válasszon olyan fényterápiás készüléket, amelyre…

  • akár 30 nap elállási garanciát biztosítanak,
  • legyen hivatalos orvostechnikai eszköz tanúsítása
  • elszámolható legyen akár egészségpénztárra
  • bőséges információt talál a készülékről pár sor általános szöveg helyett,
  • van magyar telefonos elérhetőség megadva,
  • elérhetőek telefonon és korrekt tájékoztatást is adnak,
  • a termék nevére keresve nem találhatja meg ugyanazt a terméket töredék áron kínai webáruházakban
  • és ha lehet, akkor legyen a terméknek hivatalos weboldala, és náluk vagy az általuk biztonságosan ajánlott viszonteladói webhelyeken vásároljon, mint pl.  a bionette.hu -n vagy szerződött partnerénél az otthoni-kezeles.hu -n.

Ismerje meg az eredeti Bionette készüléket, amely már több ezer embernek segített Magyarországon és még többeknek világszerte:

MEGNÉZEM AZ EREDETI BIONETTE LEÍRÁSÁT

…vagy kérjen díjmentes konzultációt szakértőnktől itt:

A SZAKÉRTŐ VÁLASZOL

 

Temesvári Richárd
Mindig érdekelt, hogyan lehet az ember problémáit természetes eljárásokkal javítani. Nem vagyok egy “gyógyszerszedő” típus, mindig a megelőzésre helyeztem a hangsúlyt saját magam és családom életében is. Van azonban, hogy egyes bajok akkor is megtalálnak, ha igyekszem a lehető legjobban vigyázni magamra. Ilyen a szénanátha is. Ezért kezdtem el foglalkozni olyan otthon alkalmazható kezelés felkutatásával, ami segít elviselhetőbbé tenni a nyomasztó tüneteket úgy, hogy nem okoz semmilyen mellékhatást. Ez ihlette a blogomat is. Bízom benne, hogy sok embernek segíthetek vele.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TELEFONOS RENDELÉSHEZ VAGY SZAKÉRTŐI TANÁCS KÉRÉSÉHEZ KOPPINTSON A TELEFONSZÁMRA

+36204110765