Bionette garanciális feltételek

Amennyiben a bionette.hu weboldal vásárolt Bionette készüléket, úgy Önt speciális visszavásárlási garancia védi. 

A szabályok szerint higiéniai termékekre ugyan nem kötelező visszavásárlási garanciát vállalni – kivéve teljesen bontatlan és használatba nem vett állapotú terméknél. Mi azonban annyira biztosak vagyunk benne, hogy segíthet allergiás tünetein, hogy a kipróbálás ellenére is ezen termékünkre 30 nap elállási garanciát biztosítunk a következő feltételekkel:

  • a vevő számlával tudja igazolni, hogy a Bionette készüléket a bionette.hu weboldalon vásárolta a Richárd27.hu Kft. -től
  • hiánytalanuil megvan minden tartozéka
  • sérülésmentes a doboza, csomagolása (a termék felbontható, kipróbálható, azonban kérjük, hogy a csomagolást ne tépje szét, ne dobja ki, hogy garancia érvényesítés esetén visszacsomagolható legyen)
  • a terméket körültekintően fertőtlenítette
  • a terméket napi négyszeri alkalommal legalább 14 napig használta, hogy jótékony hatását kifejthesse és tapasztalhassa
  • visszavásárlási igényét e-mailben jelezte a hello@bionette.hu címen

Tartózkodjon a másolatoktól, hamisítványoktól és más – a magyarországi hivatalos disztribútoron kívüli beszerzésből származó eszközöktől és vásároljon megbízható forrásból 30 nap elállási garanciával Biontte terméket!

Mit történik, ha nem elégedett?

Visszavásárlási igényét e-mailben jelezze az hello@bionette.hu címen.
Hívja fel központi telefonszámunkat, vagy várja meg visszahívásunkat és konzultáljon velünk a kezelését illetően, mert sok esetben csak helytelen alkalmazásra vezethető vissza a kezelés esetleges eredménytelensége.
Amennyiben mégis visszavásárlásra kerül a sor, kövesse kollégáink írásos utasításait és küldje el a terméket a megadott módon a megadott címre. Kérem ne küldje el utánvéttel a treméket részünkre, mert nem áll módunkban ez esetben átvenni!
Amennyiben átvétel után mindent rendben találtunk, visszautajuk a termék vásárlási árát a megjelölt bankszámlaszámra.

TELEFONOS RENDELÉSHEZ VAGY SZAKÉRTŐI TANÁCS KÉRÉSÉHEZ KOPPINTSON A TELEFONSZÁMRA

+36204110765