websikehealthcheck

Bionette garanciális feltételek

Amennyiben a bionette.hu weboldal vásárolt Bionette készüléket, úgy Önt speciális visszavásárlási garancia védi. 

A szabályok szerint higiéniai termékekre nem kötelező visszavásárlási garanciát vállalni – kivéve teljesen bontatlan és használatba nem vett állapotú terméknél.

A Bionette készülékre is igaz ez, azonban a használatba nem vett, hibátlan csomagolású és tartozékokkal rendelkező terméket 14 nap helyett 30 napig is visszaküldheti részünkre a következő feltételekkel:

  • a vevő számlával tudja igazolni, hogy a Bionette készüléket a bionette.hu weboldalon vásárolta a Richárd27.hu Kft. -től
  • hiánytalanul megvan minden tartozéka
  • sérülésmentes a doboza, csomagolása (a termék felbontható, azonban kérjük, hogy a csomagolást ne tépje szét, ne dobja ki, hogy garancia érvényesítés esetén visszacsomagolható legyen)
  • a terméket egyáltalán nem használta
  • visszavásárlási igényét e-mailben jelezte a hello@bionette.hu címen és visszaigazolást kapott róla telefonon, és e-mailben, hogy hogyan és hová postázható részünkre

Tartózkodjon a másolatoktól, hamisítványoktól és más – a magyarországi hivatalos disztribútoron kívüli beszerzésből származó eszközöktől és vásároljon megbízható forrásból 30 nap elállási garanciával Bionette terméket!

Mit történik, ha nem ilyen készülékre gondolt?

Visszavásárlási igényét e-mailben jelezze az hello@bionette.hu címen!

Hívja fel központi telefonszámunkat, vagy várja meg visszahívásunkat és konzultáljon velünk a visszavásárlást illetően!

Amennyiben visszavásárlásra kerül a sor, kövesse kollégáink írásos utasításait és küldje el a terméket a megadott módon a megadott címre.
Kérem ne küldje el utánvéttel a terméket részünkre, mert nem áll módunkban azt ilyen küldési móddal átvenni! 
Ne küldje el soha előzetes jelzés nélkül akészüléket, mert az elveszett csomagokért nem tudunk felelősséget vállalni! 

Amennyiben átvétel után mindent rendben találtunk, visszautaljuk a termék vásárlási árát az Ön által megjelölt bankszámlaszámra a törvényben előírt 30 napon belül.

TELEFONOS RENDELÉSHEZ VAGY SZAKÉRTŐI TANÁCS KÉRÉSÉHEZ KOPPINTSON A TELEFONSZÁMRA

+36204110765