websikehealthcheck

Bionette vélemények

Bionette vélemények: használ ez a kütyü, vagy pénzkidobás az egész?

Bionette vélemények: használ ez a kütyü, vagy átverés?

Mielőtt az ember megvásárol egy egészségügyi terméket, soha nem árt tájékozódni: használt már valaki más is olyat, mint amit venni akarok éppen? Mi a véleménye róla? Neki bevált?

Így van ez a Bionette véleményekkel is. Nagyon sokan keresnek rá…

A leendő vásárlóink – teljesen jogosan – kíváncsiak rá.
Megkértük ezért a Bionette vásárlókat, hogy írják meg véleményeiket a cikkünk alatt, hogy segíthessünk vele Önnek, vagy más érdeklődő olvasóinknak is…

 

Bionette vélemény - Huszár Béla

Bionette vélemény - Fazekas Péter

Érdemes azonban óvatosan bánni a véleményekkel…

Különösen igaz ez az egészségügyi termékeknél, hogy nincs egyetlen “szuperbiztos” praktika sem, ami mindenkinek kivétel nélkül jó. Attól, hogy a vélemények között azt olvassa, hogy “Szerintem hasznos dolog. Nekem megszüntette az orrdugulásomat”

…sajnos nem jelenti azt, hogy mindenkinek meg is megfogja.
De igaz ez fordítva is:


Azért mert valaki azt mondja, hogy “nekem semmit sem ért” az közel nem biztos, hogy Önnek is le kell mondania róla.


Bionette - allergiás nátha konzultáció - fényterápiás szakértő

 

Mi nem csak ösztönözzük vevőinket… 

…hogy mondják el a Bionette-ről a véleményüket, hanem egy igen ritka módszert alkalmazunk arra, hogy maximálisan elégedett lehessen vele minden vásárlónk. Ezt Ön is megtapasztalja majd, ha kipróbálja a Bionette terápiát, de elárulom itt is a titkunk, miért elégedettek annyian:

Nem csak hogy örülünk a visszajelzéseknek, hanem megszállottan gyűjtjük és szívesen olvassuk őket.

A titok, hogy mindenkit felhívunk és tanácsadónk kikérdezi az allergiájával kapcsolatban, így óriási tapasztalatunk van arról, hogy kinek tudunk vele segíteni jobban. Ha valakinek nem ajánlott, csak azért nem adjuk el, hogy eggyel több elégedetlen vevőnk legyen.

Nem így a korrekt?

Jó szívvel, lelkesen hallgatjuk a tapasztalatokat, akkor is ha maga a Bionette bevált és akkor is ha nem. Nem csak a jó vélemények íróit kedveljük, de szerencsére abból van sok. Elfogadjuk azt is, ha valakinek nem segített és ezekből tanulva igyekszünk egyre pontosabban meghatározni, kinek érdemes használni készülékünket.

Köszönöm, hogy megfontoltan bánik a Bionette véleményekkel és ezen az oldalon a hozzászólások között most elolvashatja, mit mondanak róla azok, akik már használják készülékünket. 

Görgessen csak legalulra… 

….és ha van már Bionette készüléke, mondja el véleményét nekünk és másoknak is a hozzászólás segítségével!

 …és ha ezek után nem tudja, hogy akkor hogyan lehet biztosabb a vásárlásban, kérje díjmentes konzultációt szakértőnkkel itt:
https://bionette.hu/szakertonk-valaszol/

SZAKÉRTŐNK VÁLASZOL

 

Temesvári Richárd
Mindig érdekelt, hogyan lehet az ember problémáit természetes eljárásokkal javítani. Nem vagyok egy “gyógyszerszedő” típus, mindig a megelőzésre helyeztem a hangsúlyt saját magam és családom életében is. Van azonban, hogy egyes bajok akkor is megtalálnak, ha igyekszem a lehető legjobban vigyázni magamra. Ilyen a szénanátha is. Ezért kezdtem el foglalkozni olyan otthon alkalmazható kezelés felkutatásával, ami segít elviselhetőbbé tenni a nyomasztó tüneteket úgy, hogy nem okoz semmilyen mellékhatást. Ez ihlette a blogomat is. Bízom benne, hogy sok embernek segíthetek vele.

46 Responses

 1. Julianna szerint:

  Évek óta szénanáthával küszködök, tavasszal elkerülhetetlen volt a mindennapos gyógyszer szedése. Alig egy hete olvastam a Bionette fényterápiás készülékről, amit gondolkodás, nélkül megrendeltem. Nagyon rövid ideje használom, azóta nem vettem be gyógyszert. Az orrfolyás 90 %-ban megszűnt, a szemviszketés is csökkent, de bízom abban, hogy tartósabb használat után a maradék kellemetlen érzés is enyhülni fog, ill. megszűnik.

  1. Nagyon örülök Julianna, hogy sikerült elhagyni a gyógyszert és természetes módszerre váltani. Köszönöm a visszajelzést.

 2. Álmos szerint:

  Kételkedve vásároltam meg a Bionette készüléket még a 100%-os garancia ellenére is. Ma már része a napi menetrendnek, ezzel kelek, ezzel fekszek. Viszont teljesen elhagytam a gyógyszeres kezelést és az orrspayket. Köszönöm Doktor Úr!

  1. Köszönjük Álmos a visszajelzést. Tudjuk, milyen nehéz meghozni ezt a döntést és örülök, hogy nem bánta meg, hogy bizalmat szavazott.

  2. Kánvási-Tóth Erika szerint:

   Egy éve van velem az őszi allergia szezonban. Nem szünt meg az orrfolyás, de a tüsszögési rohamok és az orrdugulás pár órára csökken.
   Nekem ez is sokat segít, mert ezelőtt nagyon szenvedtem!
   Ajánlom mindenkinek!

   1. Kedves Erika, nagyon örülök, hogy bevált, és köszönöm a visszajelzést. Az orrfolyástól is megválhatunk, hívjon bizalommal és segítek, hogy még hatékonyabban tudja kihasználni a készüléket. A díjmentes konzultáció jár a készülékhez!

 3. Csiki István szerint:

  Több, mint 20 éve van pollen allergiám. Az évek alatt rengeteg gyógyszert, orrspray-t és szemcseppet is kipróbáltam, de sajnos egyik sem szüntette meg teljesen a tüneteket. Körülbelül 3 éve ajánlottak egy vényköteles szteroidos orrspray-t, amivel szinte teljesen tünetmentes lettem. Amikor az idei első adag ebből elfogyott, pont akkor kaptam ajándékba egy Bionette készüléket. Nagyon szkeptikus voltam a terméket illetően: nem hittem, hogy segíteni fog, de azért egy esélyt adtam neki és elkezdtem használni. Megdöbbenten tapasztaltam az első pár nap után, hogy az orrspray használata nélkül sem jöttek vissza a tüneteim. Jelenleg pedig már 3 hete használom és magam sem hiszem el, hogy még nem kellett újravennem a megszokott orrspray-t. Napi egyszer használom, reggelente munka előtt egy kezelést indítok és mondhatni, hogy tünetmentes a napom.

  1. Ez egészen nagyszerű eredmény István, nagyon örülök, hogy a szteroidos orrspray helyett a Bionette tud segíteni Önnek, hiszen természetes és mellékhatás mentes módszer a tünetek enyhítésére.
   Köszönöm a véleményét, további tünetmentes napokat kívánok!

 4. Gyöngyi szerint:

  Pollen allergiám van hosszú évek óta amit gyógyszerrel,orrsprayvel és szemcseppel kezeltem. Sajnos a szezonális allergiám ennek ellenére már szinte egész évre kiterjedt. Reggelente tüsszögő rohamok törtek rám állandóan folyt az orrom és vörös viszkedő volt a szemem. Nagyon elkeserítő volt már ez az állapot. Véletlenül vettem észre a facebookon a bionette készülék hírdetését és gondoltam egy próbát megér. Legfeljebb visszaküldöm mert azt is lehet ha nem használ! Már az első hét után érezhetően szárazabb az orrom, kevesebbet tüsszögöm és a viszketés is csökkent. Nagyon boldog vagyok hogy rátaláltam erre a kis csodára, remélem a javulás egyre jobb lesz. Gyógyszereket nem szedek, naponta kétszer használom a készüléket..,.reggel és este. Köszönöm hogy hozzájuthattam a készülékhez, mindenkinek csak ajánlani tudom!

  1. Ez remek hír Gyöngyi és nagyon köszönöm, hogy megírta nekünk. További tünetmentes éveket kívánok.

 5. Rózsa Anett szerint:

  A kisfiam egyik reggel orrdugulásra ébredt, nyűgösen. Egyből kérte, hogy adjam neki oda a Bionette-t. Kétségeim voltak, mert náthára nem ajánlották a használati útmutatóban. Viszont azt is tudtam, hogy bajt nem fog okozni, mivel semmilyen mellékhatása nincs és nem lehet túladagolni. Megdöbbenésemre mégis enyhült az orrdugulás, végig aludta az éjszakát. Kevesebb orrspray-t kellett használni. Nekünk tehát nem csak allergiás tünetekre, hanem hétköznapi náthára is bevált. Köszönjük Doktor úr! – Rózsa Anett, védőnő, Szendehely

  1. Nagyon köszönöm a visszajelzést kedves Anett. Valóban sokan említették már, hogy a sima náthán is segített a Bionette, aminek nagyon örülünk, de mivel erről nincsenek klinikai vizsgálataink és bizonyítékaink, ezért ezt nem állíthajuk reklámjainkban. Örülök, hogy Ön rájött erre és még jobban, hogy segített is. Rosszat tenni nem tud vele, így bátorítom, hogy használja nyugodtan erre is.

 6. Tünde szerint:

  „Parlagfű szezonban szem- és torokviszketés, orrdugulás, tüsszögés jellemző rám.
  Azért vettem meg a Bionette-t, mert nem gyógyszer, nincs mellékhatása, bármikor-többször használható.
  Valamelyest enyhítette a tüneteket, az enyhe orrdugulást megszüntette. Ajánlanám bárkinek aki allergiával küzd.
  Őszi-téli náthás időszakban is kipróbálom majd.”
  Vajna Tünde /41/
  fodrász
  Budaörs

  1. Köszönjük Tünde a visszajelzést, örülök, hogy hatásosnak találta a Bionette-t.
   Használja kitartóan és a jobb eredmények érdekében akár növelje a napi kezelési mennyiséget, vagy hívjon bizalommal és szívesen segítünk a hatékonyság növelésében.

 7. Tóth Andrea szerint:

  „Harmadik napja használom a készüléket. A tünetek később törtek rám a szokásosnál, viszont nagyon intenzíven. A gyógyszeres kezelés nem hatott még, de a készülékkel együtt már most jelentős a javulás. Napi 3x alkalmazom és megszűnt az orrfolyásom.”
  Tóth Andrea
  Göd

  1. Kedves Andrea!
   Ilyenkor bátran emelhető a kezelési mennyiség, hiszen nem kell tartani mellékhatástól vagy túladagolástól.
   A Bionette mellé Önnek jár díjmentes konzultációnk is, vegye igénybe bizalommal, ha szeretne akár végleg megszabadulni allergiájától.
   Köszönöm a remek visszajelzést és további jobbulást kívánok!

 8. Jurátovicsné Schwarcz Mónika szerint:

  A parlagfű allergiám rendszeresen aug.20 után kínoz. Tüsszögés, orrfolyás, torok, fül orr viszketés és már köhögés is kínoz. Nem akartam gyógyszert szedni, mert úgy gondolom, hogy azzal csak a tünetek tűnnek el, nem a probléma.
  Amióta a Bionette készüléket naponta minél többször használom, elviselhető az allergia. Jellemzően inkább a reggeli órában jelentkezik, de a nap folyamán normalizálódik és enyhülnek a panaszok. Sajnos az első elem hamar lemerült. Azt is észrevettem, hogy bizonyos ételekre felerősödik az allergiám. Mindenkinek ajánlom, aki hasonló problémával küzd.
  Jurátovicsné Schwarcz Mónika /50/
  számviteli vezető
  Komló

  1. Kedves Mónika!
   Sajnos a gyártó által biztosított elemek nem mindig hosszú életűek, ezért is biztosítunk inkább két garnitúrát, hogy kitartson egy ideig.
   Egy új, most vásárolt jó minőségű gombelem párossal akár 80 kezelést is kibír a készülék tapasztalataink szerint. Bízom benne, hogy önnél is így lesz! Ha jelentősen kevesebb lenne, kérem küldje vissza és cseréljük a készüléket Önnek garanciálisan.
   Remek meglátás, hogy bizonyos ételek erősíthetik a dolgot. Vegyen részt díjmentes „Bionette terápia” tanácsadásunkon, ahol az oki kezeléssel is segítünk elindulni. A végleges megoldás mindenképpen az lehet.
   Köszönöm észrevételeit és kedves ajánlását!

 9. Marcsi szerint:

  Parlagfű allergiám van. A szokásos tünetek gyötörtek: orrfolyás és szemviszketés. A Bionette weboldalon látható videó győzött meg arról, hogy érdemes lehet kipróbálni ezt a terméket. Amikor használom, kidugul az orrom és a szemem sem viszket. Nagyon szuper termék, mindenkinek ajánlom aki a fent említett panaszokkal küzd!
  Marcsi /43/

  1. Hálás vagyok, hogy megírta nekünk ezt Marcsi. Használja egészséggel!

 10. Tatár Angéla szerint:

  Kb. 2012-ben vettem a Bionette készüléket és 2 évig használtam.
  A pollenallergia nálam elsősorban a torokban okozott tüneteket, ezért csak nehezen derült ki, hogy az a probléma forrása. Nem akartam erős gyógyszereket szedni, ezért is próbáltam ki örömmel a Bionette készüléket.
  Már az első évben elmúlt a torokfájásom és a szájpadlásom viszketése – ami főleg éjszaka volt nagyon zavaró. Azóta sem tértek vissza ezek a tünetek. Hálás vagyok érte a feltalálónak.

  1. Ez nagyszerű hír Angéla, nagyon örülünk a remek eredményeknek. További tünetmentes éveket kívánunk.

 11. Tamás Anna szerint:

  A pollen és háztartási por allergia nálam nagyon nehezen viselhető kellemetlen tünetekkel járt. Orrfolyás, orrdugulás, szemviszketés, bedagadt szemek. Néha elviselhetetlen érzés volt, nehezítette a mindennapjaimat,és az éjszakákat. 3 éve láttam az interneten először a Bionett készüléket.
  Addig, ha már annyira elviselhetetlen volt a tünetegyüttes és a házi praktikák, gyógyszertári szerek nem segítettek, jött a szteroidos injekció, ami a szezon végéig használt az allergiámnak, de sajnos megemelte a vércukor szintem.
  Ezért gondoltam kipróbálom, hiszen a fényterápiás kezelések egyéb területeken is bizonyítottak.
  3 évvel ezelőtt megrendeltem az első készüléket a pollen mellett festés kellős közepén álltunk, így duplán „élveztem” az allergia hatásait.
  Már az első használat után levegőhöz jutottam.
  Azóta szezonban rendszeresen használom, kiváltotta az orrcseppet, szemcseppet. Mindenkinek ajánlom aki az allergia orrfolyás, orrdugulás, szemviszketés, tüneteivel küzd, és gyógyszermentes megoldást szeretne.
  Tamás Anna /70/
  szervetfejlesztési tanácsadó
  Szentendre

  1. Kedves Anna!
   örülök, hogy sikerült gyógyszermentes allergiás nátha elleni megoldást találni a Bionette készülék által.
   Köszönöm, hogy ilyen régóta bízik bennünk és segíthetünk Önnek is.
   Tünetmentes napokat kívánok Önnek!
   Richárd

 12. Hajdan Vali szerint:

  Parlagfű allergiám van , ezek tüneteitől szenvedtem:
  orrdugulás, szem-, fül-, szájpadlás viszketés, orrfolyás, korábban asztma, köhögési rohamok, felsőlégúti panaszok. Az életminőség javítása, tünetek kezelése volt a célom, gyógyszerek szedése nélkül, az okok feltérképezése mellett. A Bionette használatával a tünetek csökkentek, kevesebb tüsszentés, az orrdugulás, szem, fül viszketés megszűnt. Folyamatos használat szükséges, akkor is , ha nincsenek kínzó tünetek. Eredményes kezelések,” legyen mindig észnél és a Bionette kéznél! 🙂 Mindenkinek ajánlom, aki gyógyszerszedés nélkül kíván minőségibb életét élni az allergia szezonban. És jó, hogy erről van kivel beszélni, tapasztalatokat cserélni, segítő tanácsot adnak sorban állás nélkül és korrekt módon visszahívják a pácienseket, érdeklődve állapotuk felől.
  Hajdan Vali /59/
  előadóművész, költő
  Budapest

  1. Kedves Vali!
   Nagyon örülök a remek tapasztalatainak a Bionette készülékkel kapcsolatban. Köszönöm visszajelzését és hívjon bármikor, ha kérdése van.
   Tünetmentes napokat!
   Temesvári Richárd

 13. Szabó István szerint:

  Rengeteg pénzt elköltöttem,különböző orr sprékre,mire találkoztam a bionettel.Kb.2heti használat után teljesen tünetmentes lettem.Bátran lehet használni egymásután többször.

  1. Van itt néhány jó hír a blogunkban, de amikor ilyen fantasztikus eredmény születik, az mindig boldogsággal tölt el.
   Köszönöm szépen István a remek hírt, maradjon is így 🙂

 14. Szabó-Geiger Mária szerint:

  A kislányom orrdugulásban szenvedett, leginkább reggel és este. Ez eléggé zavarta, rengeteg orrsprayt vettem neki. Amióta megvettem a Bionette készüléket ezt használja és szereti, hamar megszünteti az orrdugulását! Ajánlom mindenkinek, akinek ilyen problémája van! Eddig úgy gondolom meg érte a Bionette, a kislányomnak be vált! ( Ja és a héten még a megfázásos orrdugulásra is ezt használta és arra is jó volt!)

  1. Gratulálok a kiváló eredményekhez és külön szuper, hogy megfázás esetén is használták, mert egyre többen jelzik vissza, hogy segít ilyen esetben is.
   Köszönöm fáradozását és további tünetmentes éveket!

 15. Müller G. Melinda szerint:

  Allergiás orrdugulással küzdött a 12 éves kislányom, semmi nem segített egyik orrcsepp vagy spray sem. Vagy öt félét kipróbáltunk. Utolsó lehetőségként tekintettem a Bionette-re, lesz ami lesz alapon.
  Már az első használat után érezte a kislányom a változást. Rendszeres használatával nyugodtak voltak az éjszakák, kapott levegőt, tudott aludni.
  Mindenkinek, aki hasonló problémával küzd ajánlom. Én nagyon örülök, hogy megvettem.
  Müller G . Melinda

  1. Ez csodálatos hír Melinda, köszönjük szépen a visszajelzést.
   Remélem ezzel tudunk segíteni, hogy sok gyermeknél már elsők közt gondoljon az anyuka a Bionette-re és ne kelljen orrspray-ekkel terhelni a szervezetüket. Sokat segített most ebben a célunkban. Köszönöm

 16. Ildikó szerint:

  A parlagfű és fekete üröm keresztallergiája gyötör már több mint 25 éve. Szem- orr- fejbőr viszketés, tüsszögés, szénanátha együttállása nehezítette 1-2 hónapig az életemet. Az egyik kedves ismerősöm, akinek véleményére adok, említette a Bionette készülék áldásos hatását. Elolvastam a honlapjukat és már rendeltem is. Mintha kitisztult volna a fejem, szemem, továbbá megkönnyebbülést éreztem. Tudtam, hittem, hogy segíteni fog. Mindenkinek ajánlom, akinek hasonló tünetei vannak. Már megtettem. Mindenkinek mutatom, hogyan működik és nálam milyen eredményeket hozott. Mindig velem van. Hálásan köszönöm 🙂

  1. Használja egészséggel, nagyon örülök, hogy bevált. Köszönöm, hogy megírta.

 17. KSzN szerint:

  20 éve orrcsepp függő vagyok. Nincsenek erős allergiás tüneteim, csak az orrdugulás. A Bionette használatával sokat javult a nózim komfort érzete. A 2.napon este el tudtam aludni az orrcseppem nélkül. Szeretnék leszokni az orrcseppről,mert nem vagyok a gyógyszerek híve, valamint a családomban vannak erősen allergiában szenvedők és ki szerettem volna próbálni a terméket. Szuper érzés volt, megszűnt a „tele orr” érzetem. Mindenkinek ajánlom, akinek allergiás, vagy náthás tünetei

  1. Köszönjük szépen a visszajelzést és nagyon jó öntésnek tartom, hogy el akarja hagyni az orrcseppeket.
   Sok sikert és kitartást kívánok hozzá.

 18. Józó Csaba szerint:

  Porallergia gyötört, kiszámíthatatlan időközönként, heves rohamokként jelentkezett. Trüszkölés, orrfolyás, gyógyszeres beavatkozást igényelt. Azért vettem meg a Bionette készüléket, mert hiszek a vegyszermentes, természetes gyógymódokban. Már másnap helyreállt az orrlégzésem, a jelentős orrsövény ferdülésem ellenére. Ajánlom annak, aki allergiával küzd. Bátran próbálja ki, nem fog benne csalódni. Csaba /55/
  Makó

  1. Nagyon köszönöm Csaba a remek tapasztalatot a Bionette termékünkről, igazán örülök, hogy ilyen sikere van.
   Allergiás tünetektől mentes napokat kívánok Önnek továbbra is.

 19. Kovács László Árpád szerint:

  20 éve heves pollenallergiával küzdök (a karcolásos tesztnél pl a parlagfű mindkét oldalról elfedte a szomszédos karcokat, tehát a reakcióim elég hevesek). Már jártam több szakorvosnál, természetgyógyásznál, füves embernél: amit lehetett kipróbáltam – a szteroidos injekciót leszámítva mindent bevettem, megettem, megittam, megvettem. Jelenleg nincs olyan gyógyszer forgalomban kis hazánkban, amit még nem próbáltam legalább 2-3 hónapig. 2-3 éve a Lendint szedem – sajnos a tavaszi csúcson és a nyár vége felé a parlagfű szezonban dupla dózist…
  3 hete vettem meg a Bionettet, a tavaszi csúcs közepén: dupla adag gyógyszerrel, szemcseppel voltam csak használható. Viszkető, vörös, beduzzadt szem, piros csöpögő orr, papírzsebkendő hegyek…. ilyen állapotomban jött meg a készülék.
  Az első napokban 3x-4x használtam. Először tüsszögőrohamaim voltak tőle használat közben / közvetlen utána, de 3-4 nap után az elmúlt. Ami meglepett, hogy 2 nap után elmúltak a gyulladásos tünetek, nem viszketett a szemem, eltűntek az duzzanatok a szemem körül, alig folyt az orrom. 1 hét után már „csak” normál mennyiségű gyógyszert szedtem (nem dupla adagot), most így 3 hét után 3 naponta veszek be 1 szemet inkább csak emlékeztetőül a szervezetemnek, szemcseppet egyáltalán nem kell használnom. Évek óta először nem szenvedek 1-2 napig egy horgászattal vagy kertészkedéssel töltött nap után! Jelenleg napi 2-3 használattal és 2-3 naponta 1 szem gyógyszerrel szinte teljesen tünetmentes vagyok, érzek illatokat, nem folyik az orrom! Újra kint lehetek a szabadban akár egész nap, nem okoz gondot! Nagyon örülök hogy rátaláltam! Köszönöm!
  László /42/

  1. Ilyen hozzászólásra bekapcsolni a laptopot igazán nagy öröm nekünk is László. Ezért dolgozunk nap mint nap, hogy ilyen véleményeket kaphassunk minél többet. Hálás vagyok, hogy megírta a történetét és mégjobban örülök, hogy tudtunk segíteni Önnek.
   Természetesen nem vagyunk maradéktalanul elégedettek, amíg először az „emlékeztető gyógyszereket”, majd végül a Bionette használatát is el nem hagyhatja teljesen. További remek sikereket és tünetmentes allergiaszezont kívánok László!

 20. Kiss Mónika szerint:

  Augusztus-szeptember hónapban erős parlagfű allergiával küzdünk. A tünetek enyhítésére vettem meg a kisfiam részére. A facebookon látott orvosok tapasztalatai alapján próbáltuk ki.
  Gyerekem használja, aki 16 éves. Az orrspray használatát azóta teljesen elhagyta, kevesebbet tüsszög, illetve az orrfolyása is jelentősen csökkent.
  Már megérte megvenni, köszönjük.
  Mindenkinek ajánlom, aki hasonló tünetekben szenved.
  Kiss Mónika /49/
  ügyintéző
  Debrecen

  1. Nagyon boldog vagyok Mónika, hogy bevált, hiszen a gyerekeknél a legfontosabb talán, hogy ne tömjék magujat évekig allergia elleni gyógyszerekkel, ha nem muszáj. Márpedig a legtöbbször nem muszáj. Köszönöm a visszajelzést és tünetmentes allergia szezont kívánok.

 21. Cséminé Zsuzsa szerint:

  A lányomnak rendeltem, aki 11 éves. Néhány éve augusztus közepétől orrdugulás, tüsszögés, taknyosság jelentkezik. Szeptember elején felerősödtek a problémák, és alig tudta elkezdeni az iskolát. Még túl fiatal ahhoz, hogy tablettát szedjen, s arra gondoltam, hogy hosszú távon kiválthatná a gyógyszert, és az orrsprayt is. Egy bemutató videó győzött meg.
  Tetszett neki a készülék, és azt mondta olyan, mint Rudolf a piros orrú rénszarvas. Hatásosnak is találta, hamar enyhítette az orrdugulást. Mostanra a tünetei enyhültek, szinte el is múltak. Orrsprayt már egyáltalán nem használ, tablettát még szedi, de készülünk elhagyni azt is. Használata tetszik neki, nem kellemetlen. Még reggel az autóban is lehet alkalmazni, hisz nem ő vezet. Mindenkinek ajánlom, akinek allergiás tünete van.

  Cséminé Borbély Zsuzsa
  Nyíregyháza
  tanítónő

  1. Kedves Zsuzsa, nagyon örülök a jó eredményeknek. Hadd egészítsem ki egy gondolattal még ragyogó írását: szerintem senki nem lehet elég idős ahhoz, hogy feleslegesen tablettákat vagy komoly spréket használjon, amikor van természetesebb megoldás az allergia kezelésére. Hálás vagyok, amiért leírta a Bionette tapasztalatait, sokat segít vele másoknak is, remélem.
   Mai ésszel már Rudolf lenne a készülék neve 😀
   Tünetmentes éveket kívánok és várom szeretettel a végleges megoldást nyújtó oki terápiára is Önöket.

 22. Balla János szerint:

  Azért vásároltam meg a Bionette készüléket, mert meggyőző volt, jókat olvastam és pozitív visszajelzéseket kaptam. Ahogy elkezdtem használni, enyhült az allergia tünet. Bárkinek szívesen ajánlom.
  Balla János (36)
  építőmérnök, vállakozási vezető

  1. János, nagyon örülök a jó eredményeinek, köszönöm a visszajelzését. Bár ez kiváló eredmény, kérem, hogy ne érje be ennyivel, dolgozzunk azon, hogy hogyan szüntessük meg végleg az allergiát, hogy jövőre már a Bionettet se kelljen használni lehetőleg! Várom jelentkezését.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TELEFONOS RENDELÉSHEZ VAGY SZAKÉRTŐI TANÁCS KÉRÉSÉHEZ KOPPINTSON A TELEFONSZÁMRA

+36204110765

Nos, Ön is adna egy esélyt a Bionette-nek?

Nos, Ön is adna egy esélyt a Bionette-nek?