websikehealthcheck

Allergiás nátha tünetei elleni 1,3-1,6 BétaGlükán készítmény – ZZProtect+

Allergiás nátha tünetei elleni 1,3-1,6 BétaGlükán készítmény – ZZProtect+

Akció!

Az allergiás nátha tüneteivel küzdő emberek 99% -a sajnos nem kap természetes, garantáltan mellékhatás mentes megoldási javaslatot az orvosától. Pedig a velünk született immunitás visszaállításához nincs szükség antihisztaminokra, vagy szteroidos orrspray-re. Annál nagyobb szükség van viszont egy természetben előforduló anyagra, a béta-glükánokra, ebből is az 1,3 – 1,6 béta glükánra.

Ebben a dobozban 60 kapszula olyan természetes étrend-kiegészítő van, amely támogatja az immunrendszert a folyamatos jó közérzetért. Hatékony vegán D3- és C-vitamint tartalmaz, melyek hozzájárulnak az immunrendszer normál működéséhez, valamint klinikailag igazolt hatású 1,3-1,6 béta-glükánokat.

A Protectet legjobb napi rendszerességgel fogyasztani, mivel az immunsejtek 1-2 naponta újulnak meg, és a hatékony működéshez „tanulásra” van szükségük.

23 600 Ft helyett most csak 14 800 Ft

Kategória:
Temesvári Richárd
Mindig érdekelt, hogyan lehet az ember problémáit természetes eljárásokkal javítani. Nem vagyok egy “gyógyszerszedő” típus, mindig a megelőzésre helyeztem a hangsúlyt saját magam és családom életében is. Van azonban, hogy egyes bajok akkor is megtalálnak, ha igyekszem a lehető legjobban vigyázni magamra. Ilyen a szénanátha is. Ezért kezdtem el foglalkozni olyan otthon alkalmazható kezelés felkutatásával, ami segít elviselhetőbbé tenni a nyomasztó tüneteket úgy, hogy nem okoz semmilyen mellékhatást. Ez ihlette a blogomat is. Bízom benne, hogy sok embernek segíthetek vele.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TELEFONOS RENDELÉSHEZ VAGY SZAKÉRTŐI TANÁCS KÉRÉSÉHEZ KOPPINTSON A TELEFONSZÁMRA

+36204110765